Cecilie Hother er blevet mor

Kendte
Cecilie Hother og manden Thomas Honoré er blevet forældre til en lille dreng (Foto: Ritzau Scanpix)

Godt et år efter at have mistet et ufødt barn er Cecilie Hother blevet mor til en sund og velskabt søn.

Corona-krisen kan også byde på positive historier. Det sørgede Cecilie Hother blandt andet for, da hun på Instagram kunne fortælle, at hun er blevet mor til en lille dreng. 

- Velkommen til livet lille mand! Normalt kan jeg sætte ord på mange af de følelser, jeg har. Men det her er så overvældende! Kærligheden er så stor, skriver Cecilie Hother til billedet af den lille ny, som dermed bliver en del af en familie på fem. 

- Vores lille Spunk er sund og rask, og helt igennem perfekt!! Nu skal vi hjem til dine søskende, som glæder sig til at møde dig!! Tænk at du allerede nu har perfekt pasform til mine arme. Jeg er så lettet og lykkelig og helt igennem taknemmelig!! ....og ret træt!, skriver Cecilie Hother i opslaget på Instagram. 

Cecilie Hother har sammen med manden Thomas Gregers Honoré også datteren Ellinor på tre år, mens Thomas Honoré har et barn fra et tidligere forhold.

Det er kun et år siden, at Cecilie Hother stod frem og fortalte om en stor sorg, da parret mistede deres ufødte søn Karl.