1,6 millioner euro i kontanter - omkring 12 millioner danske kroner - har angiveligt betalt for personsøgere, som medlemmer af den militante shiamuslimske bevægelse Hizbollah brugte, inden de detonerede tirsdag forskellige steder i Libanon.
Det rapporterer den bulgarske tv-station bTV ifølge Reuters.
Pengene skal være rejst gennem Bulgarien og er efterfølgende blevet overført til Ungarn.
Selve personsøgerne er ikke rejst gennem Bulgarien - kun kontantbeløbene.
Det er endnu uklart, hvornår og hvordan pengene skal have skiftet hænder i Bulgarien. Det er heller ikke endeligt bekræftet af bulgarske myndigheder.
Tidligere torsdag oplyste Bulgariens nationale sikkerhedstjeneste Sans, at en bulgarsk virksomhed undersøges af landets myndigheder for sin potentielle rolle i leveringen af de personsøgere, der eksploderede tirsdag, mens de blev brugt af Hizbollah-agenter i Libanon.
Virksomheden er lokaliseret i Bulgariens hovedstad, Sofia.
- Skattemyndighederne og Indenrigsministeriet har iværksat en undersøgelse for at fastslå den rolle, som et firma registreret i Bulgarien kan have spillet i leveringen af kommunikationsudstyr til Hizbollah, lyder det.
Ifølge myndighederne er der ingen dokumentation for, at udstyret er kommet lovligt ind i EU via Bulgarien, og de tilføjer, at toldvæsenet ikke har registreret "de pågældende genstande".
Udtalelsen fra myndighederne kommer i kølvandet på en artikel på en ungarsk nyhedsportal.
Den citerede anonyme kilder for at have sagt, at et selskab i Sofia ved navn Norta Global havde importeret personsøgerne og arrangeret leveringen til Hizbollah.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra selskabet eller ejeren af det. Det norske medie VG har læst firmaets stiftelsesdokumenter, som viser, at en norsk mand med bopæl i Oslo ejer selskabet.
Hundredvis af elektroniske apparater eksploderede over hele Libanon i hidtil usete angreb tirsdag og onsdag. Mindst 37 er dræbt, og 2900 er såret, har Libanons sundhedsminister oplyst.
Der svirrer fortsat spekulationer og spørgsmål om, hvor apparaterne kom fra, og hvordan de blev leveret til Hizbollah.
Personsøgerne, som eksploderede, var af det taiwanske mærke Gold Apollo, men firmaet hævder, at personsøgerne var fremstillet på bestilling af det ungarske firma BAC Consulting.
Ejeren af dette firma benægtede onsdag, at hun var andet end en mellemmand i sagen.
Iran har efter detoneringerne beskyldt Israel for at stå bag og har meldt ud, at man vil "svare igen".
Israel har hverken bekræftet eller afvist, at det står bag elektronikeksplosionerne.
/ritzau/afp/
/ritzau/AFP/