Brasiliens træner om 1-1 i VM-åbner: Vi var for upræcise

Sport
Tite så sit brasilianske hold spille 1-1 mod Schweiz i holdenes første kamp ved VM i fodbold. (Foto: Foto: Joe Klamar/AFP)

Tite ville have haft sejren mod Schweiz, der fik hentet et 1-1-resultat mod de brasilianske favoritter.

Det gik ikke efter planen, da Brasiliens femdobbelte verdensmestre søndag spillede den første kamp ved VM i fodbold i Rusland.

Trods en meget flot scoring i første halvleg af Philippe Coutinho måtte brasilianerne nøjes med 1-1 mod Schweiz i gruppe E.

- Naturligvis er jeg ikke tilfreds med resultatet. Vi ville have sejren. Men vi blev hårdt ramt af ængstelse, siger Brasiliens landstræner, Tite, til Det Internationale Fodboldforbund Fifas hjemmeside.

- Presset var rigtig godt. Vi manglede præcision, når der var chancer. Nogle af chancerne var ret klare, og vi skulle have været mere præcise, siger landstræneren.

Schweiz udlignede tidligt i anden halvleg med en meget kontroversiel scoring.

Efter en standardsituation skubbede schweizernes Steven Zuber tydeligt til den brasilianske forsvarer Miranda og headede 1-1-udligningen i mål.

Dommer César Ramos fra Mexico fandt ikke anledning til at se episoden igennem på VAR-videosystemet, hvilket frustrerede Miranda.

- Jeg blev skubbet væk. Der findes video af det, og dommeren kunne have set på det, men det skete ikke, siger brasilianeren ifølge det norske nyhedsbureau NTB.

Schweiz leverede uanset hvad en disciplineret indsats, hvor holdet byggede videre på den gode form fra VM-kvalifikationen. Her vandt holdet 10 af 12 kampe.

Schweizernes landstræner, Vladimir Petkovic, mener, at hans hold nogle gange er for overset.

- Jeg håber, at folk vil begynde at lægge mærke til os nu.

- Nogle gange er der mangel på anerkendelse, og det er en skam, for nogle gange spiller vi virkelig godt. Vi tabte trods alt kun én gang i kvalifikationen, siger han til Fifas hjemmeside.

Tidligere søndag vandt Serbien 1-0 over Costa Rica i den første kamp i gruppe E.

/ritzau/