Brand har kostet to mænd livet i Høje Taastrup

Krimi
To personer er omkommet under en brand i et hus i Høje Taastrup natten til tirsdag den 17. marts 2020, oplyser politiet. (Foto: presse-fotos.dk/Scanpix 2020) (Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix)

Politiet foretager afhøringer og undersøgelser efter natlig brand i Høje Taastrup.

To personer er omkommet under en brand i et hus i Høje Taastrup natten til tirsdag, oplyser politiet.

Branden er sket i en ejendom på Sengeløsevej, hvor en gruppe udenlandske personer bor. Politiet fik meldingen lidt før klokken to.

Vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi har oplyst, at man arbejder hårdt på at klarlægge omstændighederne ved branden.

- Vi træffer tre kroater, syv litauere og en dansker, da vi kommer derud, og dem har vi været i gang med at afhøre hele natten og er fortsat i gang med at afhøre, sagde vagtchef Torben Wittendorff om formiddagen til Ekstra Bladet.

De to omkomne er mænd. Begge er udlændinge, skriver politiet på Twitter, men kort efter klokken ni er der ingen detaljer fra politiet om nationalitet og alder.

Først på eftermiddagen er politiet fortsat ikke i stand til at oplyse nærmere.

Der er ingen tegn på, at branden skal være opstået ved en forsætlig handling. For nuværende er der ingen indikation på noget kriminelt, hedder det i et opslag på Twitter.

Specialister har tirsdag ikke kunnet blive færdige med en brandteknisk undersøgelse om årsagen. Den fortsætter onsdag, oplyser vagtchefen til Ritzau.

- Vi kommer til at bevogte stedet i nat, siger han.

/ritzau/