Boris Johnsons gravide kæreste er også smittet

Corona
Det er fem uger siden, Boris Johnson og Carrie Symonds offentliggjorde, at de skal være forældre til sommer – hvor det også er planen, at de skal giftes. (Foto: Ritzau Scanpix)

Både den britiske premierminister og kæreste er inficeret med corona

Den sidste uges tid har Storbritanniens premierminister, 55-årige Boris Johnson, været isoleret i Downing Street 10, fordi en coronatest viste, at han var blevet smittet.

Men nu viser det sig, at også hans kæreste, Carrie Symonds har pådraget sig den forfærdelige sygdom. Det afslører hun selv på Twitter:

– Jeg har tilbragt de sidste syv dage i sengen med de sædvanlige symptomer på corona-virus. Jeg har ikke haft behov for at blive testet, og efter syv dages hvile føler jeg mig stærkere, skriver hun på det sociale medie.

Hun og Boris Johnson venter deres første barn sammen til sommer. Og det, at være gravid samtidig med at hun er syg, er noget, Carrie Symonds tænker på.

– At være gravid og have Covid-19 er selvfølgelig bekymrende, skriver hun også og opfordrer samtidig andre gravide kvinder, der også er blevet smittet, om at finde de mest opdaterede retningslinjer, som hun selv linker til.

Boris Johnson blev konstateret smittet forrige fredag, men har passet sit arbejde undervejs, selv om han fortsat er i karantæne. Fredag delte han en video, hvor han fortalte, at han stadig har mild feber, og derfor fortsætter sin karantæne.