Aflyste koncert i Danmark: Nu er der gode nyheder for sangstjernes fans

Den amerikanske sangerinde måtte for nylig aflyse sin planlagte efterårsturné på grund af svære muskel- og ledsmerter. Arrangøren bag den 31-årige popstjernes turné har løftet sløret for, at en ny er planlagt til februar 2018. Hun spiller i København 17. februar. (Foto: Foto: Valerie Macon/arkiv/AFP)

Danske fans af Lady Gaga får til februar mulighed for at opleve deres idol.

I slutningen af september oplyste den internationale popstjerne Lady Gaga, at hendes koncert 21. oktober i København blev udskudt på grund af sygdom.

De skuffede fans, der havde købt billet til at se Lady Gaga på dansk jord, får dog en ny chance.

Live Nation, der er arrangør på popstjernens turné, oplyser, at Lady Gaga 17. februar spiller i Royal Arena i København.

Kunstneren oplyste i forbindelse med aflysningen, at hun skal bruge nogle uger på at komme sig over sin sygdom. Kunstneren har tidligere løftet sløret for, at hun lider af den kroniske sygdom fibromyalgi.

Sygdommen giver kroniske muskel- og ledsmerter sammen med træthed. Fibromyalgi kan ikke helbredes.

Amerikanske Lady Gaga, der har det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta, er et velkendt navn på diverse hitlister i verden.

Den 31-årige popsangerinde har solgt 27 millioner albummer, og i år fik hun æren af at optræde ved finalen i den amerikanske fodboldliga NFL - Superbowl.

Derudover har hun vundet fem grammy-priser, der bliver givet for årets bedste præstationer inden for musikbranchen.

Et par af hendes store hits er sangene "Just Dance", "Poker Face", "Born This Way" og "The Edge of Glory".

Hendes turné i Europa skulle have startet 21. september i den spanske by Barcelona. Sidste planlagte koncert var 28. oktober i Köln i Tyskland.

I stedet begynder hun sin turné i Europa 14. januar i Barcelona. Hun slutter med en koncert 23. februar i Berlin.

/ritzau/