Advokater vil beskytte Biebers ædle dele

Underholdning
Justin Bieber blev anholdt for spirituskørsel og gaderæs den 23. januar og senere løsladt mod kaution. (Foto: Foto: Walter Michot AP)

En anmodning fra popstjernens advokater er landet på myndighedernes bord.

Den skandaleramte sanger Justin Bieber var en tur på politistationen i Miami efter sin anholdelse i januar.

Under opholdet har sangeren naturligvis haft brug for at skifte tøj. Derfor har hans advokater nu anmodet myndighederne i Miami om, at optagelserne fra Biebers ophold på politistationen ikke bliver frigivet til medierne, skriver Reuters.

- Under opholdet på politistationen i Miami Beach har den anklagede flere gange været afklædt i varierende grad, hvor private dele af den anklagedes krop har været synlige, står der i anmodningen, som desuden påpeger, at det er ulovligt at udlevere den slags optagelser ifølge loven i Florida.

Advokatfirmaet Black, Srebnick, Kornspan & Stumpf, som varetager Biebers interesser i Miami, oplyser, at anmodningen kommer efter, at firmaet har fået besked om, at flere medier har ansøgt om at få udleveret alle optagelser fra sangerens ophold på politistationen.

Optagelserne, hvor Justin Bieber bliver visiteret på politistationen, er allerede blevet frigivet til pressen.

Sangeren blev anholdt for spirituskørsel og gaderæs den 23. januar og senere løsladt mod kaution. Datoen for Biebers retssag er sat til den 3. marts, og sangeren har erklæret sig ikke-skyldig i alle forhold.

Newspaq