AC Horsens-direktør: Vi kan klare profilafgang

Sport
AC Horsens'' direktør er ikke så bekymret for fremtiden. Klubben spillede fredag 2-2 ude mod Silkeborg. (Foto: Foto: Claus Fisker/Scanpix)

Selv hvis AC Horsens mister profiler efter denne sæson, vil man kunne håndtere det, mener klubbens direktør.

AC Horsens fik fredag 2-2 ude mod Silkeborg i Alka Superligaen og tog dermed et nyt værdifuldt point til samlingen.

Med det point har Bo Henriksens mandskab hentet 22 point i de første 15 kampe og er nummer seks i ligatabellen.

Den succes har ifølge flere medier fået andre klubber til at interessere sig for profiler som Jesse Jorunen og Bubacarr Sanneh. Sidstnævnte har sammen med anfører Kjartan Finnbogason kontraktudløb efter sæsonen.

Men selv hvis klubben må sige farvel til nogle af profilerne, vil klubben kunne håndtere det, mener direktør Kristian Nielsen.

- Jeg er ikke så bekymret for, om vi kan erstatte de spillere, der måtte forlade os. Inden denne sæson sagde vi farvel til ti spillere med god kvalitet. Men dem, vi har fået ind, har jo gjort det fantastisk, siger Kristian Nielsen.

- Når dygtige spillere gør det godt, er det klart, at der kommer fokus på dem. Og det har vi haft. Men der gør de også, fordi de spiller på et hold med gode spillere, hvor man arbejder hårdt for hinanden.

Sidste sommer sagde AC Horsens farvel til ti spillere, men klubben arbejder på yderligere kontinuitet, siger Kristian Nielsen.

- Vi vil gerne have noget mere kontinuitet, og det har vi arbejdet på, siden vi rykkede op. Men det skal være en blanding mellem nogle, der har længere kontrakter, og nogle, der ryger videre til sommer.

- Vi vil gerne etablere AC Horsens i ligaen, og det synes jeg også, at vi stille og roligt er på vej mod. Men vi er langt fra at være der endnu. Vi er i gang med den svære sæson to.

- Det har vi håndteret flot indtil videre, men der er jo lang tid tilbage af sæsonen, og jeg ved, at vores trænerstab har fuldt fokus på, at overlevelse er det vigtigste, siger direktøren.

AC Horsens møder i næste runde OB hjemme.

/ritzau/