AaB-kaptajn er overrasket over stordominans mod Brøndby

Sport
Anfører Rasmus Würtz jubler over sit holds mest helstøbte indsats i foråret. (Foto: Foto: Sch?tze Ren?/Polfoto)

Rasmus Würtz og Lars Søndergaard er meget tilfredse med nordjydernes præstation i 3-0-sejren mod Brøndby.

Efterårets takter var tilbage i Aalborg, da AaB søndag eftermiddag udspillede Brøndby og vandt 3-0 på en solbeskinnet Nordjyske Arena.

Med sejren er nordjyderne nu fire point foran Brøndby i tabellen, og de tre point var dermed et vigtigt skridt mod medaljer og de europæiske pladser.

Spillet har ellers vaklet for AaB i foråret, men mod Brøndby gav nordjyderne prøver på det høje topniveau, som de har.

- Jeg er overrasket over, at vi kunne dominere Brøndby så meget. Specielt efter den periode vi selv har været inde i, siger anfører Rasmus Würtz efter kampen.

- Det var den mest helstøbte indsats i foråret. Vi producerede mange chancer, og det var fantastisk dejligt. Vi har manglet kvaliteten i mange kampe, men det havde vi i dag. Det var lige, hvad vi trængte til, siger AaB-anføreren.

Også træner Lars Søndergaard var imponeret over, hvordan AaB dominerede kampen fra start til slut.

- Der er en speciel stemning, og det kunne jeg også godt mærke på spillerne før kampen. Det er et traditionsrigt opgør, som bringer stemning på lægterne.

- Vi startede godt og lagde et godt pres på Brøndby. Vi fik tempo i spillet, og det gjorde, at vi fik sat spillet godt op, siger Lars Søndergaard.

AaB-træneren vil dog ikke melde Brøndby ude af kampen om topplaceringerne i Alka Superligaen.

- Brøndby er utrolig stærke på hjemmebane og får mange point dér. Hvis vi taber næste gang, og de vinder, så er der kun et enkelt point imellem os igen, siger Lars Søndergaard.

AaB har efter 27 kampe hentet 46 point. Holdet skal i næste spillerunde en tur til Viborg.

/ritzau/