Ibi Støving: Tobias er perfekt for mig

Kendte

Paradise Hotel-værten Ibi Støving er dybt forelsket i fodboldspilleren Tobias Grahn. Faktisk så forelsket, at hun nu flytter fra Danmark for at være tæt på ham.

Ibi Støving er kendt for lidt af hvert. Først som Aqua-stjernen René Difs kæreste, dernæst som vært på »Paradise Hotel« - men mest af alt er Ibi bare en meget forelsket kvinde. Både i sin egen karriere, men også i den svenske fodboldspiller Tobias Grahn, som hun snart flytter sammen med.

»Lige nu nyder jeg selskabet med Tobias. I dette øjeblik er jeg faktisk overbevist om, at han er den perfekte for mig. Med ham kan jeg være mig selv,« fortæller Ibi og afviser, at hun kun falder for kendte mænd. For selvom hun har været kæreste med René Dif og sangeren Alex Ambrose, så er det absolut ikke kendis-faktoren, der tænder hende.

»At man selv er kendt gør nok, at andre kendte måske synes, man ikke er den store trussel og føler sig måske mere trygge end med en, der har et »normalt« arbejde. Men jeg er sådan set ligeglad med, hvilken branche min kæreste arbejder i, så længe han respekterer mig,« fortæller Ibi, der gerne vil lære sine kærester at kende på en stille og rolig måde.

»Det er meget nødvendigt, at jeg finder ham i mit nærmiljø, hvor jeg har en chance for at se ham lidt an. Og mine nærmiljøer er jo TV, musik og »nabobranchen«,« fortæller Ibi, der boede lige over for Tobias Grahn.

Her blev der sendt en hel del flirtende blikke over altankasserne, og en dag blev Ibi inviteret over på rødvin - en aften, der udviklede sig til en forelskelse. Faktisk så meget, at Ibi nu rykker rødderne op fra København for at flytte ned til kæresten, der netop er skiftet til den tyske fodboldklub Hertha Berlin.

»Tobias og jeg trives i hinandens selskab, og vi griner meget. Vi er i to forskellige brancher, men det er jo stadig underholdning på hver sin måde. Lige nu er vi i gang med at kigge på bolig i Berlin. Jeg har aldrig været her før, men jeg kan virkelig godt lide byen,« fortæller Ibi, der dog ikke har tænkt sig at sidde med hænderne i skødet og »bare« være fodboldkæreste i det tyske.

For Ibi er det nemlig vigtigt at følge sin egen karriere og sine egne drømme. Noget jobbet som vært på TV3s »Paradise Hotel« har givet hende mulighed for.

»Min karriere har fået et boost opad på det sidste, og det er fedt. Jeg synes, jeg har arbejdet hårdt de sidste mange år for at nå hertil, hvor jeg er nu – og jeg har masser af krudt tilbage. På Paradise Hotel har jeg haft mulighed for at arbejde med en masse fantastiske mennesker, jeg har udviklet mine kundskaber og givet mig masser af gåpåmod,« fortæller Ibi, der har fået en lille birolle i en film. Herudover skal hun i gang med at producere en stak sange og skrive en bog færdig.