Danske mænd holder sexslaver

Krimi
Danske mænd køber i stigende grad sexslaver, som de gemmer under lås og slå i deres eget hjem. (Foto: Foto: AP/Alexandre Meneghini / POLFOTO)

"Den form for slavehandel findes overalt, også i de små provinsbyer," fortæller leder af hjælpeorganisation.

De bliver lokket hertil med drømmen om ægteskab og et godt liv i Danmark. Men i stedet bliver de låst inde i en kælder og brugt som sexslave hos en dansk mand.

Ofre for kvindehandel er ikke kun prostituerede på gaden eller på bordeller. Flere danske mænd holder nemlig private sexslaver indespærret i kældre og på værelser i deres private hjem. Her bliver kvinderne banket og misbrugt, ofte uden nogensinde at komme uden for en dør.

De fleste kvinder kommer fra fattige afrikanske lande.

Det gælder også for den nigerianske kvinde, der for få måneder siden flygtede fra et hus på Lolland, hvor hun var blevet holdt fanget som sexslave. En 36-årig murer havde igennem to måneder voldtaget og mishandlet den 22-årige kvinde, inden det lykkes hende at flygte nøgen og blodig over en mark. Og hendes historie er langt fra enestående, skriver Urban.

"Den form for slavehandel findes overalt, også i de små provinsbyer, hvor man ikke ved, hvad der sker på den anden side af hækken," fortæller Vibeke Lenskjold, der er leder af Reden International.

Hvis det endelig lykkes kvinderne at flygte, ender mange på gaden som prostituerede, fordi de er bange for politiet.

De danske mænd betaler helt ned til 15.000 kroner for deres sexslaver.

Nyheder

Drab i Fredericia: 

Politiet zoomer ind

to mænd