16-årig fik hjernerystelse i populær forlystelsepark: Nu går politiet ind i sagen

Krimi
Nordsjællands Politi har modtaget en anmeldelse, der vedrører flere vagter. (Foto: Foto: Jeppe Carlsen/Ritzau Scanpix (arkiv))

Hvis vagterne på Bakken gik over stregen, da de ville smide 16-årig ud, vil det få konsekvenser, siger Bakkens direktør Nils-Erik Winther.

16-årige Mohamad Abduljabar prøvede at stikke af, da vagterne i den berømte forlystelsespark Bakken i Klampenborg ville smide ham ud.

Vagterne mente, at han havde kravlet rundt på en maskine, men det havde han ikke, fortæller Mohamad Abduljabar til BT.

Det endte med, at vagterne fik fat i den 16-årige dreng og ifølge hans forklaring, blev han lagt ned på jorden og fik et knæ i hovedet:

- En tager også kvælertag på mig. De tager mig til side for at tage mit armbånd af, og en brækker op i min arm. Den ene trækker højt op i armen for at gøre smerten værre, fortæller Mohamad Abduljabar til avisen, som bringer billeder, der viser at Mohamad Abduljabar har skader i hovedet og blodudtrækninger på halsen.

BT er desuden i besiddelse af en video, hvor man ser vagterne holde en ung mand tilbage.

BT har desuden set et notat fra Hvidovre Hospital, hvor det fremgår, "at der konstateres mærker på Mohamad Abduljabars hals og håndled samt en hjernerystelse".

Sagen er overgivet til Nordsjællands Politi, som bekræfter overfor avisen, at der er en anmeldelse, der vedrører flere vagter.

Det kan få konsekvenser

Direktør for Dyrehavsbakken A/S, Nils-Erik Winther, forklarer blandt andet til BT, at den ansvarlige for vagterne på Bakken fortæller, at der var en gruppe som havde udøvet hærværk på flere maskiner.

Han tilføjer, at Bakken ikke accepterer, at vagterne går over stregen, men ikke ved om det er sket i tilfældet med Mohamad Abduljabar, og han afventer derfor politiets konklusion:

- Det er klart, at hvis vagterne er gået over stregen, så får det konsekvenser. Hvis den enkelte vagt ikke kender grænsen for, hvordan han udøver sin autoritet og hvordan han sikrer tryghed for gæster og personale, så får det konsekvenser, siger Nils-Erik Winther til BT.