Skal bruge 500 ansatte: Kæde udvider i dansk by
Hos Scandic skal man på jagt efter kokke. Kæden udvider i København og skal bruge 500 medarbejdere. Foto: Scandic/pressefoto
Scandic skal bruge omkring 500 medarbejdere i København de næste år.

Scandic skal bruge omkring 500 medarbejdere til deres hoteller i København.

Til august genåbner Scandic Falkoner på Frederiksberg, og indledningsvis søger hotelkæden 120 medarbejdere til hotellet, der har til huse i Falkoner Centeret.

Det skriver Scandic på sin hjemmeside. Her kan man også læse, at de skal bruge 500 medarbejdere i løbet af de kommende år, hvor kæden åbner tre hoteller i København.

De nye medarbejdere skal findes inden for 26 forskellige fagområder - det drejer sig både om kokke, tjenere, receptionister, bartendere, housekeepere, konferencekoordinatorer og teknikere.

Hotelkæden forventer at have de nye medarbejdere på plads i midten af juli.

Da Scandic sidste år søgte godt 100 stillinger til et nyt hotel i Kødbyen, fik kæden mere end 2000 ansøgninger.

- Selvom der er stor interesse for nye stillinger hos os, ved vi, at der bliver rift om de dygtigste folk, særligt når det gælder kvalificeret, faglært arbejdskraft, siger Anne Mette Pedersen, der er Scandics danske HR-direktør, i en pressemeddelelse.

I dag arbejder 108 forskellige nationaliteter på Scandics 26 danske hoteller. Og de mange forskellige kulturelle baggrunde er en gevinst for forretningen, fortæller Anne Mette Pedersen.

- Vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst for forretningen. Hver eneste dag servicerer vi mennesker fra hele verden på vores hoteller, og vi kan se, at vores eget, internationale miljø bidrager positivt hertil, siger hun.

via Listen To News