Vild med dans-deltager ramt af stress: Abe-larm i mit hoved

Iben Hjejle kan igen smile, efter hun er kommet sig ovenpå en stress-sygdom. Her morer hun sig med en anden af årets 'Vild med dans'-deltagere Sofie Lassen-Kahlke. (Foto: Foto: Martin Sylvest, Scapinx/arkiv)

Skuespiller Iben Hjejle nyder at være med i Vild med dans, som giver hende indre ro.

Fredag aften åbnede Iben Hjejle op og fortalte om den stresssygdom, der ramte den 42-årige skuespiller hårdt i oktober 2016.

Før hun indtog dansegulvet i TV 2-programmet ’Vild med dans’ i aftes, fortalte hun i et indslag, hvordan det hele ramlede for godt et års tid siden.

- Der skete simpelthen det for mig, at jeg fik stress, og så var jeg nødt til at lægge mig ned og glo ind i væggen, sagde hun i indslaget.

Alt for meget arbejde gjorde, at Iben Hjejle ikke fik tid til at være sammen med dem, hun elsker, fortalte hun. Det var den ubalance, der fik hende til opgive at spille karakteren Amanda i det erotiske lystspil ”Privatliv”.

Indslaget var optaget i den spiritus-forretning, hvor hun fandt ro ved at hjælpe til, når det hele blev for meget. I juni måned i år, kunne en glad Iben Hjejle fortælle, at hun var ovenpå igen.

Men undervejs i danse-programmet har hun flere gange refereret til ’aberne’, der larmer i hendes hoved. Fredag aften fortalte hun værten Sarah Grünewald, at ’Vild med dans’ nu har gjort dyrene næsten lydløse.

- De har simpelthen artet sig i løbet af de seneste par uger, de har ikke råbt så højt, og det skyldes ham her, sagde hun og kiggede i retning af dansepartneren Morten Kjeldgaard.

Parret har indtil nu scoret flotte point hos dommerne, men måtte i aftes ud i omdans for at klare sig videre til næste uges program.

I stedet røg svømmeren Mie Ø. Nielsen ud.