Truede med at klippe fingrene af Joachim B. Olsen: Nu er 51-årig dømt

Krimi
En 51-årig mand er dømt for at true Joachim B. Olsen med vold. Det er anden gang i år, at en person dømmes for trusler mod LA-politikeren. (Foto: Foto: Sofie Mathiassen / Ritzau Scanpix )

- Uanset, om man er fuld, må sådan noget ikke ske. Det er bare ikke okay, lød det fra manden i retten om sin trussel mod folketingspolitikeren.

Retten i Esbjerg har dømt en 51-årig mand for at have truet Liberal Alliances Joachim B. Olsen med vold.

I retten kom det frem, at manden ikke var ved sine fulde fem, da han truede med at klippe fingrene af folketingspolitikeren.

Sådan her lød den knap så velformulerede trussel på Facebook:

"Pis dig ud af danmark ... første gang jeg si det .... komme vi til 3 gang ... i will cut 3 fingers"

Manden forklarede i retten, at han var for fuld til at huske, hvad han præcis havde truet Joachim B. Olsen med, da han efterfølgende blev kontaktet af politiet.

JydskeVeskysten skriver, at den 51-årige fortrød sin trussel og slettede sin profil på det sociale medie.

Retten i Esbjerg takserede truslen med 30 dages betinget fængsel. Derudover skal manden udføre 40 timers ulønnet samfundstjeneste inden for fire måneder.

Den 51-årige mand sagde i retten om Joachim B. Olsen, at han ikke syntes, at "sådan en mand skal sidde i Folketinget", han havde også nok selvindsigt til at kritisere sig selv.

- Uanset, om man er fuld, må sådan noget ikke ske. Det er bare ikke okay, sagde manden i retten.

Det er anden gang i år, at en person bliver dømt for at true Joachim B. Olsen, der tidligere har sagt til pressen, at han med jævne mellemrum får trusler på de sociale medier.

- f principielle årsager sender jeg alle trusler videre til politiet. Hverken folketingsmedlemmer eller andre borgere skal finde sig i det, har Joachim B. Olsen tidligere udtalt.