To piger mishandlet på dansk strand: Tysk mand anholdt i sommerhus

Krimi
Det var her på Hvidbjerg Strand, at en kvinde så en mand slå mindst en pige. (Foto: Foto: Google Street View)

Vidnes observationer har ført til anholdelsen af tysk mand, som blev set slå mindst en pige på Hvidbjerg Strand i Blåvand.

Syd- og Sønderjyllands Politi har anholdt en 35-årig tysk mand i forbindelse med en anmeldelse om vold mod flere mindreårige piger.

Anholdelsen skete tidligt onsdag morgen, hvor politiet anholdt manden i et sommerhus i Blåvand.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 35-årige er sigtet for vold efter straffeloven paragraf 244, som kan give fængsel i indtil tre år.

Slag i ansigtet

Politiet modtog søndag aften en anmeldelse fra en kvindelig kondiløber på Hvidbjerg Strand i Blåvand. Hun fortalte, at hun havde set en mand give en pige et kraftigt slag i ansigtet. Desuden blødte det fra en anden piges mund, mens en tredje pige overværede hændelsen.

Efter hændelsen satte manden sig ind i en bil sammen med en kvinde og tre børn. Bilen blev beskrevet som en Volvo XC 90.

Er det mandens egne børn?

Om de tre piger er manden egne børn er endnu uvist. Vidnet vurderer børnene til at være mellem seks og ti år.

Politikommissær Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi, der leder efterforskningen, har ikke yderligere oplysninger om sagen, men han roser vidnet for de grundige iagttagelser, der gjorde det muligt at beskrive gerningsmanden, efterforske sagen og foretage anholdelsen.

Anmeldelsen førte til, at politiet mandag bad offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden samt det køretøj, som personerne kørte rundt i.