Spritbilist smadrer ind i hus

Krimi
Både bil og hus bar tydelige mærker af den voldsomme ulykke. (Foto: Øxenholt Foto.)

En blot 18-årig mand var påvirket af alkohol og stoffer, da han forulykkede i en forstad til Aarhus.

Gudskelov var der ingen hjemme, da en villa i Aarhus-forstaden Risskov i nat fik ubudne gæster. Det skete ved 1-tiden natten til fredag, da en bil i høj fart bragede i en villa.

Føreren var en blot 18-årig mand, der nu kan se frem til en lang række pletter på sin straffeattest: Bilen var stjålet, manden havde ikke kørekort – og var desuden påvirket af både alkohol og narko.

Ulykken skete, da manden i høj fart forsøgte at tage svinget op Sveavej. Bilen fortsætter lige ud og brager ind i huset. Billeder fra stedet viser betydelige skader på huset og bilen, der væltede om på siden.

Den stjålne bil kommer næppe ud at køre lige med det samme. Øxenholt Foto

Efter ulykken lykkedes det den unge mand at kæmpe sig ud af bilen, hvor han begynder at gå væk fra stedet. Et vidne får dog fat i ham og tilbageholder ham, indtil politiet ankommer, skriver Jyllands-Posten.

Ifølge politiet virkede manden særdeles påvirket af både alkohol og stoffer, og han blev kørt på hospitalet for at få taget en blodprøve.

Den unge mand slap selv nogenlunde heldigt fra den dramatiske ulykke, da han blot fik et par brud på kroppen. Til gengæld kan nu se frem til en lang række sigtelser.

En væg i huset blev helt smadret - gudskelov var beboerne ikke hjemme. Øxenholt Foto.