Se brasilianske fans forlader stadion i vrede

Sport
Henter afspiller ...
/ritzau/

Det kommer til at tage tid at komme sig over den smertefulde semifinale.

De brasilianske værter forlod stadion med en blanding af skuffelse og vrede tirsdag, da alle VM-drømmene blev smadret i det uvirkelige 7-1-nederlag til Tyskland.

En stor del af de 58.000 tilskuere havde allerede forladt semifinalen undervejs i frustration over deres landsholds pinlige indsats, hvor deres faldne helte var bagud med 5-0 efter en halv time.

'De vil tjene deres millioner om måneden. Fred får 100.000 real (250.000 kroner) om måneden, og han fortjener det ikke. Der burde være et lønloft for spillerne. Det her var en skændsel, en skændsel. Og de vil tjene en million om måneden,' rasede Eraldo Leite, brasiliansk fodboldfan.

Der blev sat ekstra politi ind på gaderne i Belo Horizonte for at dæmme op for uro efter semifinalen, men der blev ikke rapporteret om de store problemer. Brasilianerne ville tilsyneladende bare hjem og glemme den smertefulde oplevelse.

'Jeg føler mig skuffet, for jeg forventede mere af holdet. Og at tabe på den måde, at komme bagud med tre-fire mål så hurtigt, det var for meget,' forklarer Edilio Moreira, brasiliansk fodboldfan.

Til trods for at Brasilien fik lavet et enkelt mål til sidst i kampen, så er nederlaget på 7-1 deres største nogensinde, lige som det er det største i en VM-semifinale overhovedet. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen