Elsker du frisk nypresset juice, men synes du, at det er begrænset, hvor meget saft du får ud af dine appelsiner, så fortvivl ikke for her er tre gode råd, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine frugter, og det kan være alt fra appelsiner, citroner, grapefrugt, klementiner og lime.
Det vidste du ikke om citrusfrugter. Læs mere på søndag.dk
Sørg for frugterne har stuetemperatur
Du får langt mere ud af juicen, hvis den er stuetempereret, end hvis den er køleskabskold. Tager du den direkte fra køleskabet, så kan du med fordel varme den i mikrobølgeovnen i 20 sekunder. Hvis du vil have kold juice, så put isterninger i juicen bagefter.
Klem frugten
Klem og pres frugten på skærebrættet, inden du begynder at presse den. Det vil få frugtkødet til at løsne sig yderligere og give dig mere saft, skriver KK.no.
Lækker chokoladekage med appelsin. Læs mere på søndag.dk
Del frugten på langs
Endelig er det vigtigt at dele frugten på langs og ikke på tværs. Det lyder måske utroligt, men det får man faktisk langt mere saft ud af. Det skyldes, at frugtkødet bliver presset bedre på denne måde.
Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media