Roma-angriber om kanonskud: Et af mine bedste mål

Sport
Andreas Christensen kunne kun se til, da Edin Dzeko bombede Roma på 2-2. (Foto: Foto: Eddie Keogh/Reuters)

Edin Dzeko brillerede med en flot scoring, da Roma spillede 3-3 på udebane mod Chelsea.

I en hæsblæsende og meget underholdende Champions League-kamp var det Roma-angriberen Edin Dzeko, der stod for højdepunktet, da den italienske klub spillede 3-3 ude mod Chelsea.

Ved stillingen 2-1 til englænderne modtog bosnieren en lang diagonalaflevering i venstre side af feltet. I stedet for at tæmme bolden, sparkede Dzeko til kuglen med venstrebenet og flugtede den i nettet med et drøn.

Den lange forward mener selv, at det er en af de bedste scoringer, han nogensinde har lavet.

- Ja, det er nok et af mine bedste mål. Jeg ramte den godt med min venstre fod, men bolden fra (Federico) Fazio var også fremragende, siger Edin Dzeko ifølge uefa.com.

Han bragte kort efter sit hold foran 3-2, men det lykkedes senere Chelsea at udligne.

Dzeko er dog tilfreds med at tage et point med hjem fra en svær udekamp.

- Hvert point er vigtigt, specielt når man kommer her til Chelseas stadion og spiller sådan en god kamp. I sidste ende kunne vi have vundet, men vi er glade for pointet, og vi skal fortsætte med at spille sådan, siger Dzeko.

Mens Roma-angriberen er glad og tilfreds, kan man ikke sige det samme om Chelseas manager, Antonio Conte.

- Normalt er du glad, når du ser seks mål, men det er jeg ikke. At lukke tre mål ind er ikke godt for mit hold.

- Det var en svær kamp mod en god modstander. Jeg må rose mit hold for dets mentalitet. Normalt taber du sådan en kamp, siger Antonio Conte til tv-stationen 3+.

Han startede med Andreas Christensen i forsvaret og skubbede David Luiz op på midtbanen for at lukke ned for Romas spil. Men Conte er langt fra tilfreds med det eksperiment.

- Måske begik jeg en fejl ved at ændre formationen for at give holdet lidt mere soliditet. Vi mistede alt det, vi normalt kan. Jeg vil gerne spille fodbold og dominere kampene, siger Conte.

/ritzau/