Rabatjægere er ujævnt fordelt

Advertorials

Sponsoreret indhold:
Danskerne er vilde med at handle på nettet, men det er ikke alle, der er lige opmærksomme på det store udvalg af rabatkoder og dermed muligheden for at spare penge

Danskerne har i årevis været blandt de forbrugere i EU, som handler allermest på nettet. Og med en nethandel, som slog rekord i 2017, har danskerne endnu engang placeret sig i den ”handlekraftige” top.

Danskerne er med andre ord ganske erfarne, når de gebærder sig på nettet med det formål at købe ind. For mange er det naturligt og ligetil at sammenligne priser og finde det bedste tilbud, inden de lægger en given vare i indkøbskurven og trykker betal.

Anderledes forholder det sig, når det gælder rabatkoder og muligheden for at spare det lille (eller store) ekstra. Det viser en undersøgelse fra Rabatkongen.dk, som er blandt danskernes foretrukne websites med rabatkoder og onlinerabatter. På www.rabatkongen.dk kan man kvit og frit finde rabatkoder og onlinerabatter til alt fra hvidevarer, cykler og billeje til oplevelser, tøj, sko og rejser.

Rabatkongen.dk har for 2. halvår af 2017 opdelt 100.000 unikke besøgende i alderen 15-69 år på postnumre, og undersøgelsen viste store, geografiske forskelle.

Jeg forventede, at vi ville finde en overrepræsentation af rabatjægere i storbyerne København, Aarhus, Odense og Aalborg. Og ja, Aalborg og Frederiksberg ligger i top, men de tre øvrige byer er slået af mange andre byer og kommuner i provinsen, siger Søren Jakobsen, som administrerer Rabatkongen.dk.

Særligt opmærksomme på rabatkoder og onlinerabatter er forbrugere med bopæl i kommuner begyndende med postnumrene 20xx, 34xx, 61xx og 90xx. Her leder over dobbelt så mange efter rabatkoder og onlinerabatter end landsgennemsnittet, mens det for postnumre begyndende med 24xx, 31xx, 45xx, 54xx og 59xxder er under halvdelen.

Og Søren Jakobsen er med på, at det kan lyde for godt til at være sandt, at man kan spare yderligere, når man har fundet et i forvejen godt tilbud. Men det er ikke desto mindre, ja, sandt.

Der er mange webshops, som ud over at være prisledende, også markedsfører sig med rabatkoder, som giver 5-20% ekstra rabat eller fri fragt, siger Søren Jakobsen, som aldrig selv betaler fuld pris for tøj, sko, skønhedsprodukter, kosttilskud og briller.

Rabatkongen.dk har på adressen https://rabatkongen.dk/hvem-soger-rabat/ offentliggjort et Danmarkskort over de geografiske forskelle, så forbrugere over hele landet kan gå ind og se, om de hører til blandt de mere eller mindre ivrige rabatjægere.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret