Mary og Frederik fik overraskelse ved royalt besøg: Pludselig dukkede dansk kendis op

Anders Lund Madsen dukkede op ved Nordens Hus i Thorshavn, da kronprinsparret ankom i forbindelse med kronprinsparrets officielle besøg på Færøerne. (Foto: Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Kronprinsparret er på officielt besøg på Færøerne. Anders Lund Madsen skal servere ved en frokost.

Anders Lund Madsen fik ganske kort sin del af opmærksomheden ved kronprinsparrets igangværende officielle besøg på Færøerne.

Dansk skuespiller smask forelsket: Her er min kæreste

Tv-værten med meget mere dukkede ifølge BT pludselig op. Han er på den nordatlantiske øgruppe i anden anledning:

- Jeg er på vej til Fugloy, der skal jeg ud og besøge min ven Simon, der bor der. Jeg har lavet noget fjernsyn derude for et stykke tid siden, og så har jeg lovet at hjælpe med serveringen, fortæller Anders Lund Madsen til avisen.

Fugloy med dets omkring 40 beboere plus gæsten Anders Lund Madsen er en del af kronprins Frederiks og kronprinsesse Marys officielle program. Her er de fredag inviteret til frokost - og Anders Lund Madsen skal hjælpe med serveringen.

Kronprinsfamilien er på officielt besøg på Færøerne fra torsdag til søndag. Med på turen har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deres børn; prinsesse Isabella, prins Christian, prins Vincent og prinsesse Josephine. Turen foregår med Kongeskibet Dannebrog. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix