Lundins eks advarer: Hold jer fra Peter Madsen

(Foto: Foto: Ritzau Scanpix)

Betinna Brøns, der var gift med Peter Lundin i seks år, advarer kvinder mod at opsøge Peter Madsen.

– Lad være med at lade jer lokke til at blive penneven med Peter Madsen. I kommer til at fortryde det. Sådan siger 33-årige Betinna Brøns til Se og Hør

Fængselsbetjent stopper: Var for tæt på Peter Madsen

I seks år var hun gift med den livstidsdømte seriemorder Peter Lundin, som hun også fik en søn med. 

Advarslen fra Betinna Brøns kommer efter, det tirsdag kom frem, at en kvindelig fængselsbetjent er blevet fritstillet, fordi hun har skrevet sammen med den drabsdømte ubådsbygger Peter Madsen.

Kvinden sagde ifølge Ekstra Bladet selv op fra sin stilling i Vestre Fængsel, og skulle egentlig have arbejdet i hele opsigelsesperioden. Men da kolleger i Storstrøms Fængsel, hvor Peter Madsen blev flyttet til, opdagede en omfattende brevveksling mellem de to parter, blev hun fritstillet med øjeblikkelig virkning.

Til Ekstra Bladet fortæller den tidligere fængselsbetjent, der er mor til to, at hun nu skal finde ud af, hvilken relation de to egentlig har.

- Jeg ved ikke, om det udvikler sig mere. Det kan jeg ikke sige 100 procent, siger hun til avisen.

Lundins ekskone advarer dog kvinden mod at holde kontakten til Peter Madsen. 

– Hvis jeg kan afholde bare én pige fra at kontakte Peter Madsen eller andre livstidsfanger, er det det hele værd. Det kan ødelægge deres liv, siger Betinna Brøns til Se og Hør.

Hun er nemlig bange for, at han kan manipulere kvinderne.

– For han kan jo virke charmerende og rar, og så bliver man lullet ind i en verden, som det er svært at komme ud af igen, siger hun til Se og Hør.