Lady Gaga i shitstorm

Kendte
Folk raser over Lady Gagas far efter han søgte donationer til at betale sine ansattes lønninger med. (Foto: Scanpix)

Den stenrige hitmager er kommet i søgelyset efter hendes far oprettede en indsamling, der skulle hjælpe ham med at betale lønninger til sine ansatte

50.000 dollars eller godt 335.000 danske kroner. Det var målet for den indsamling, der for nogle dage siden blev oprettet på GoFundMe af Lady Gagas far, Joe Germanotta.

Han ejer forskellige spisesteder i New York og er ligesom mange af klodens andre restauratører ramt af manglende kunder på grund af coronaudbruddet.

For at skaffe penge til sine ansattes lønninger på restauranten Joanne Trattoria, der ligger på Manhattan, oprettede han indsamlingen og opfordrede via sin twitter-profil folk til at donere penge til formålet.

– Vores mål på $ 50.000 ville dække vores typiske lønningsudgifter i cirka 2 uger, og 100% af overskuddet vil gå til vores timearbejdere så de kan få nødvendige ting som mad, børnepasning og medicinske udgifter, skrev Gagas far i beskrivelsen af indsamlingen, ifølge PageSix.

Der gik dog ikke længe, før både hans tweet blev fjernet og indsamlingen stoppet. Indsamlingen fik nemlig sendt både ham og hans stenrige, berømte datter Lady Gaga ud i en shitstorm.

Kritikken gik på, at restauratøren ikke kunne tillade sig at bede om donationer, når han i stedet kunne spørge sin datter om hjælp. Sangeren skønnes at have tjent over 264 millioner kroner alene i 2019, og hendes samlede formue tæller flere hundrede millioner dollars.