Politikens madanmelder, Joakim Grundahl, lagde ikke fingre i mellem, da han forleden anmeldte restaurantkæden Bone's.
Et enkelt hjerte ud af seks mulige fik kædens restaurant på Amagerbrogade, som ifølge Joakim Grundahl blandt andet havde serveret oksespidsbryst der var "reduceret til en knastør knude af kød" og en bearnaisesovs der mindede ham om en "kemitime uden frikvarter".
Joakim Grundahl sluttede sin anmeldelse af med "Det var elendig mad til utrolig mange penge".
Den kritik har Bone’s direktør, Jan Vinther Laursen, nu reageret på. Til BT siger han blandt andet:
- Vi bruger hver dag en masse energi på at give vores kunder en god oplevelse - vi anvender gode råvarer og står inden for den mad, vi laver, siger han og tilføjer, at Bone's ikke bruger kemi i bearnaisesovsen.
Jan Vinther Laursen forklarer til TVMidtvest, at Joakim Grundahl og hans anmelderkolleger dyster indbyrdes og forsøger at "overgå hinanden i uartigheder":
- De må have et stort behov for at nedgøre ting. Det er som om, de ikke kan være en positiv del af anmelderklubben, hvis de ikke nedgør os. Det lader til at handle om, hvem der har det mest vulgære sprogspil. Jeg synes faktisk, det siger mere om anmelderne end om de steder, de besøger, siger direktøren til den regionale tv-kanal.