Kattekøb endte i kaos: Politiet måtte tilkaldes

Krimi
(Foto: Modelfoto: Shutterstock/Scanpix)

En strid om en kat og 1.000 kroner afvises af politiet og henvises til et civilt søgsmål.

Politiet måtte mandag aften rykke ud til en adresse på Værftet i Korsør. Her var der gået koks i en handel om en kat, skriver Sjællandske.

Et par med en et år gammel søn havde købt en seks år gammel hun-kat, men da de kom hjem med katten var den sky og bange for sønnen.

De ville derfor lade handlen gå tilbage, men kattesælgeren nægtede at betale de 1.000 kroner tilbage, som parret havde givet for katten.

Patruljen forsøgte at dele sol og vind lige mellem de stridende parter, og henviste til et civilt søgsmål for at få afgjort uenigheden om handlen med katten.

Katte-køberen fik lov til at forlade stedet med katten - og så meldte katte-sælgeren hændelsen som tyveri. Den anmeldelse bliver afvist af politiet.

- Som det allerede af politiet er forklaret stridens parter, så er de henvist til at få afgjort uenigheden om den private handel med katten ved et civilt søgsmål. Derfor tages der ikke mod en tyverianmeldelse i samme sag, siger politikommissær ved lokalpolitiet i Slagelse Jørgen Christensen til Sjællandske.

Katte-sælgeren forklarer til avisen, at det er helt normalt at en kat reagerer på at blive flyttet, mens at katte-køberen siger, at de gerne afleverer katten - men så skal de også have de 1.000 kroner de gav for katten tilbage.

Katte-køberne siger desuden, at katten har det rigtigt godt.

- Hun er alle tiders søde kat, og det går bedre med hende og vores søn!