Karsten Ree lever i frygt: Har gevær ved senge og panikrum

Underholdning
Karsten og Janni Rees hjem i Vedbæk er sikret med skudsikre vinduer og ståldøre. (Foto: Foto: Mathias Løvgreen Bojesen og Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv))

Ståldøre skal sikre, at det tager lang tid at komme ind til Karsten og Janni Ree.

Millardæren Kasten Ree har et jagtgevær stående ved sin seng.

Det skriver BT.

Og så har Karsten Ree sikret sit soveværelse, så det i dag fungerer som et et "panikrum" eller et "safe-room".

- Jeg har lavet nogle sikringsdøre i stål, så man kan ikke komme ind i soveværelset, uden at det tager en rum tid. Det, synes jeg, er den største sikring mod uventet besøg, fortæller Karsten Ree til BT og tilføjer, at han ikke har det godt med det.

Selvom han dermed frygter det værste, vil han ikke gå så langt som nogle af hans kolleger på den danske rigmandsliste har gjort og ansat sikkerhedsvagter. For eksempel har Lego-familien Kirk Kristiansen i årevis haft en mindre sikkerhedsenhed.

Frygtede kidnapning

En af årsagerne til, at der er blevet sat ståldøre op i Karsten Rees og hustruen kæmpevilla i Vedbæk kan være den oplevelse Janni Ree havde for snart to år siden.

Her fortalte hun om en oplevelse til ugebladet Her og Nu. En oplevelse, hvor hun var sikker på at hun skulle kidnappes.

Hun var kommet hjem sent om aftenen og så to mænd i en bil, da hun luftede hunden. De to mænd trillede forbi hende i en bil og stirrede på hende.

Til ugebladet fortalte Janni Ree, at hun kunne mærke, at mændene gjorde sig klar til at slå til.

- Heldigvis kommer der så to biler i den modsatte bane, og i deres lys kan jeg virkelig se de to mænd helt klart. De skulle ikke spørge om vej. De var helt klart ude på noget med mig.

I den forbindelse skrev Her og Nu, at villaen er overvåget og har skudsikre vinduer.