Josephine af Rosenborg ramt af stress: Har sagt jobbet op

Josephine af Rosenborg og Kenneth Schmidt er her fotograferet kort efter sønnen Oscar Christians fødsel i august 2016. (Foto: Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix (arkiv))

Josephine af Rosenborg er ved at finde sig selv igen.

Dronning Margrethes 46-årige grandniece, Josephine af Rosenborg, har sagt sit job hos ISS op, skriver Billed Bladet.

- Jeg har lige sagt mit job op, så jeg får slappet lidt af. Jeg fik lidt stress, så jeg skal lige blive mig selv og hel igen, siger Josephine af Rosenborg til ugebladet.

Hun tilføjer, at hun er blevet behandlet fair af ISS, men at hun havde for meget om ørerne, og at stressen især kom til udtryk via tårer:

- Når man har haft meget inde på livet, skal der nogle gange ikke så meget til, før man falder helt om, siger hun til ugebladet.

Josephine af Rosenborg er oldebarn af kong Christian X, grandniece til dronning Margrethe og således grandkusine til kronprins Frederik og prins Joachim.

Hun kunne tidligere kalde sig komtesse, men mistede titlen da hun for 20 år siden giftede sig med Thomas Christian Schmidt, som ikke har blåt blod i årene. Sammen fik de børnene Julius Christian Emil i 2001 og Clara Dorte Elisabeth i 2004.

I 2014 blev parret dog skilt, og Josephine af Rosenborg har siden fundet sammen med Kenneth Schmidt. De har sammen sønnen Oscar Christian, som blev født 6. august 2016.