I morgen afgøres det, om en halv million privatansatte har sat kryds i ja-boksen og accepteret rekordsmå lønstigninger.
For de lavest lønnede stiger lønnen med mellem 1,25 og 1,5 procent om året. Det er langt under inflationen, og dermed mister de ansatte købekraft.
Alligevel forventes overenskomsten at blive stemt hjem.
Selv blandt forbund, der sidste gang anbefalede et nej, har man nu taget ja-hatten på.
Det gælder bl.a. HK/Privat med 130.000 medlemmer.
"Vi håber og tror på, at et flertal af vores medlemmer vil følge den anbefaling, som vores sektorbestyrelse har givet," siger formand Simon Tøgern til Newspaq.
Han glæder sig især over, at man på den store funktionæroverenskomst med Dansk Industri har fået udvidet områdebestemmelsen af, hvem der kan blive omfattet af HK's overenskomst.
"Det er en fremtidssikring af vores overenskomst. Samtidig har vi for første gang i 50 år fået indrømmelser på 50 procent-reglen," siger Simon Tøgern.
Den nuværende regel betyder, at HK skal have mindst 50 procent medlemmer på en arbejdsplads for at have lov til at forhandle overenskomster.
Med den nye overenskomst kan HK overenskomstdække alle funktionærer op til akademisk uddannede medarbejdere, hvilket vil gøre det en anelse lettere at leve op til 50 procent-kravet.
Forhandlingerne om en ny overenskomst har stået på siden nytår og blev afsluttet midt i marts, da LO, DA og forligsmanden blev enige om den endelige mæglingsskitse.
Hvis der er opbakning til overenskomsten, træder overenskomsten i kraft med virkning fra 1. marts 2012 og virker frem til 1. marts 2014.
Den nye overenskomst på det private område dækker 500.000 lønmodtagere - af dem har 400.000 mulighed for at få lidt ekstra i lønningsposen ved lokale forhandlinger, hvis der er råd til det.
Resten tilhører normallønsområdet og må nøjes med overenskomstresultatet.
Resultatet af urafstemningen offentliggøres tirsdag klokken 12.30 af forligsmand Asbjørn Jensen, der har været med til at væve mæglingsforslaget sammen.
I 2010 stemte 60 procent af de privatansatte ja.