Husker du Sidney Lee? Det laver han nu

Underholdning
Da dette billede blev taget af Sidney Lee i sommeren 2012 blev det lagt ind i billedsystemet som "Sidney Lee, realitystjerne". I dag ses Sidney sjældent med sin røde bandana.  (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Sidney Lee, tidligere reality-stjerne, lever i dag mest af at lave internet-tv.

Kan du huske ham? Kan du huske Sidney Lee? Hvis ikke, så er det dansk reality-tv's grand old man. Han blev født en januar-dag i 1979 og fik navnet Sidney Hassel Hansen.

Han satte reality-scenen i 2007, og Sidney Lee er hans kunstnernavn. Han er, i følge Wikipedia, den dansker, der har medvirket i flest i reality-shows.

Han er desuden blevet beskrevet som et "mediefænomen" og en "kultfigur i det danske mediebillede".

Men hvad laver han?

Metroxpress har undersøgt sagen og kontaktet og interviewet den tidligere reality-stjerne over facebook. 

- Jeg laver internet-tv. Mest gaming, det sidste jeg lavede var med Bobby, fra Bobby og Ruben. Det ligger på Youtube, svarer Sidney Lee Metroxpress og bedyrer, at det kan han godt leve af.

- Ja, det kan jeg. Jeg arbejder kun få gange om måneden nu.

I følge Sidney Lee toppede reality som fag i 2010 og er i dag temmeligt dødt. Han mener således ikke, at hverken Amalie, Linse eller alle wanna be'sne i "Landmand søger kærlighed", "De unge mødre" eller "Luksusfælden" får opmærksomhed, som kommer i nærheden af de store dage i slut-nullerne.

Sidney Lee sørger for, at han ikke får opmærksomhed. I følge chatten med Metroxpress, så har han ni ud af ti gange solbriller, cap, og hættetrøje på, når han sniger sig ud fra bopælen.