Hans Otte Bisgaards søn er død: Blev kun 47 år

Underholdning
Arkivfoto. (Foto: Foto: Anders Kristensen / Ritzau Scanpix )

Hans Otte Bisgaard har mistet sin søn, mens dansk hiphop har mistet en af dem, der var med til at tage de første skridt.

Jeppe Bisgaard er afgået ved døden i en alder af 47 år.

Familien bekræfter dødsfaldet på Facebook.

- Vi har nu som familie valgt at meddele, at vores elskede bror og søn, Jeppe Bisgaard, fik fred fredag eftermiddag. Jeppe sov ind i sin lejlighed omgivet af sin familie, skriver hans lillesøster Mette Marie Bisgaard på det sociale medie.

Se opslaget her:

Jeppe Bisgaard, der var søn af den kendte tv- og radiovært Hans Otte Bisgaard, regnes som en af pionererne i dansk hiphop.

Dødsfaldet har fået radiovært Alex Nyborg Madsen til tasterne for at sætte et par ord på dødsfaldet.

- Jeg har mødt ham som et vanvittigt engageret menneske, der har rørt folk og haft enorm betydning for udviklingen af dansk hiphop og som ambassadør for scenen i det hele taget, skriver Alex Nyborg Madsen i en opdatering på Facebook.

Se opslaget her:


Til Ekstra Bladet forklarer 72-årige Per Bisgaard, der er bror til Hans Otto Bisgaard, at Jeppe Bisgaard havde en træfttumor i hovedet. Han var i flere år ramt af sygdom.

- Han var en pragtfuld dreng. Sidst jeg snakkede med ham skulle vi have været ind og se pokalfinalen. Men der havde han desværre ikke tid, fordi han skulle ind på Riget og til undersøgelse, siger Per Bisgaard til Ekstra Bladet.

Jeppe Bisgaard var med til at starte pladeselskabet Soulpower med Soulshock og Cutfather, der senere blev til landskendte ansigter som dommere i 'X Factor'.