Esbjerg-kaptajn om nederlag: Vi har det svært for tiden

Sport
Esbjerg tabte ude til Sønderjyske. (Foto: Foto: Holte Christer/Polfoto)

Esbjerg tabte 0-2 til Sønderjyske i en kamp, hvor ikke meget lykkedes. Afbud ikke en undskyldning, lyder det.

Esbjerg tabte for anden kamp i træk i Alka Superligaen, da det på udebane i Haderslev blev til et 0-2-nederlag til Sønderjyske i en kamp, hvor vestjyderne ikke skabte alverden.

Vikarierende anfører Jesper Jørgensen erkendte, at Esbjerg-holdet ikke leverede varen mod sønderjyderne, der var fysisk bedre.

- Vi tabte i dag på de ting, som vi på forhånd vidste, Sønderjyske er gode til. Vi har det svært for tiden, og hvis jeg vidste hvorfor, så ville det være nemt at ændre.

- Det er lidt svært for tiden, og rytmen er der ikke. Vi formår ikke at blive farlige, og modstanderne kommer lidt for let til deres mål. Det har desværre været kendetegnede for de seneste fire kampe, siger han.

Esbjerg er hårdt ramt af skader og karantæner i øjeblikket, men det er ikke en undskyldning ifølge midtbanespilleren.

- Jeg gider ikke bruge undskyldningen med, at vi har en masse spillere ude for tiden, da det er en del af fodbolden. Vi har masser af spillere, der er gode nok, siger Jesper Jørgensen.

Cheftræner Jonas Dal mente efter kampen, at fysikken i fredagens kamp blev udslagsgivende.

- Sønderjyske spiller en fin form for fodbold, som de kender til punkt og prikke, og i dag kunne vi ikke modstå den fysiske distance.

- Vi fik ikke vundet hverken første- eller andenboldene, og de fik lov til at slå den ene og den anden og den tredje høje bold op imod os, og der var de langt stærkere end os, siger han.

Han ærgrede sig desuden over, at Esbjerg ikke formåede at blive farlige og endnu engang måtte forlade banen uden at score.

- Vi var naive i vores boldomgang, og jeg er ikke tilfreds med, hvad vi skabte fremme på banen overhovedet. Da vi forsøgte at skabe noget, blev det på deres præmisser, siger Jonas Dal.

Seneste Esbjerg-sejr i Haderslev var i 2005.

/ritzau/