DMI Femdøgnsudsigt

Mandag den 12. februar 2018.

Femdøgnsudsigt udsendt kl. 11.25

Oversigt:
Sydvestlig strømning af mild luft. Tirsdag passerer en svag højtryksryg Danmark vestfra. Torsdag bevæger en front sig ind over Danmark vestfra, men den vil efterhånden svækkes. I næste weekend ventes en højtryksryg at passerer landet vestfra.

Tirsdag:
Nogen sol, men især i den sydøstlige del af landet kan det blive mere skyet, og der kommer enkelte hagl- eller sludbyger. Temp. mellem 2 og 5 graders varme. Om aftenen og natten tørt og ret klart vejr de fleste steder. Temp. mellem 2 graders varme og 3 graders frost. Hele døgnet svag til jævn vind fra syd og sydvest, ved kysterne stedvis frisk vind.

Onsdag:
Tørt med nogen sol de fleste steder. Temp. mellem 2 og 5 graders varme. Svag til jævn fra syd og sydvest. Om aftenen og til natten efterhånden skyet vestfra, men mest tørt. Temp. omkring frysepunktet, og let til frisk vind fra syd og sydøst.

Torsdag:
Skyet med nedbør vestfra, mest som sne eller slud, men i den vestlige del af landet senere mest som regn. Temp. stiger i løbet af dagen til mellem 1 og 3 graders varme. Jævn til hård vind omkring syd. Om aftenen først skyet og stedvis regn, slud eller sne, men senere nogen opklaring vestfra, dog med enkelte byger. Temp. ned omkring frysepunket. Vinden drejer til sydvest og vest og aftager til let til frisk.

Fredag:
Mest tørt med lidt eller nogen sol. Let til frisk vind fra sydvest og vest, der om natten aftager lidt. Dagtemp. mellem 4 og 7 graders varme, om natten mellem 3 graders frost og 2 graders varme.

Lørdag:
Lidt eller nogen sol, men også spredte byger. Dagtemp. mellem 4 og 7 graders varme, om natten mellem 2 graders frost og 3 graders varme. Svag til jævn vind fra vest og sydvest.