Dansk virksomhed går konkurs: Ansatte mister jobbet

3K Plus' hovedkontor lå på Hvidkærvej i Odense. (Foto: Foto: Google Street View)

Den fynske anlægsentreprenør 3K Plus er gået konkurs og må dreje nøglen om. Mange ansatte skal finde nyt job.

Anlægsentreprenøren 3K Plus A/S fra Odense, der sidste år blev stiftet på resterne af den konkursramte entreprenørvirksomhed Kamco A/S, må dreje nøglen om, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Ejerkredsen bekræfter over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at selskabet er under konkursbehandling.

- Det er dybt sørgeligt, at virksomheden går konkurs. Også fordi det nu er sket to gange inden for kort tid, siger medejer og adm. direktør Michael Mose Andersen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han er en del af en trio fra Kamco-tiden, der efter firmaets konkurs i sommer overtog fynske og sjællandske aktiviteter og 70 medarbejdere fra boet og videreførte dem i det nye selskab 3K Plus. Men nu lider 3K Plus altså samme skæbne som forgængeren.

Ifølge branche-hjemmesiden bisbase.dk er der CVR-registreret i alt 50-90 ansatte i 3K Plus, og de skal alle ud og finde nyt job som konsekvens af konkursen.

Michael Mose Andersen fortæller, at forretningen begyndte at køre af sporet før årsskiftet efter at være kommet godt fra start i det første halve år. Nedgangen kom pludseligt og i et omfang, som man havde svært ved at tro på.

Samtidig havde det betydning, at 3K Plus-ejerne fortsat havde den gamle konkurs hængende, hvor bankerne ønskede mere sikkerhed.

Endelig bliver tilbagegangen blandt andet forklaret med tabet af en stor kunde, en hård vinter og manglede indtjening på en række kabelsager.