Dansk sangerinde kørt ned af lastbil: Min mand skriger i panik

Krimi
Sangerinden Shirley blev onsdag kørt ned af en lastbil i København. (Foto: Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv))

Sangerinden Shirley sender taknemmelige hilsner til ambulancefolk og de ansatte på Rigshospitalet, efter hun var involveret i en højresvingsulykke.

Sangerinden Shirley var heldig og slap med en tur på skadestuen, da hun blev kørt ned af en lastbil.

Det fortæller hun på Instagram, og i Se og Hør sætter hun flere ord på den ubehagelige oplevelse, hvor hun i et lysreguleret kryds i København kører frem for grønt:

- Så kommer der en lastbil, og han svinger bare til højre. Han får revet mig med sig. Jeg lander meget tæt på lastbilen. Ved siden af står min mand (komponisten Mads Møller, red.) og skriger i panik.

42-årige Shirley blev efterfølgende kørt på skadestuen, og skriver på Instagram: "Jeg har ingen frakturer og er sluppet så vanvittig billigt med et ordentligt gok i nødden, eller rettere ansigtet. Jeg ser skide godt ud!".

Samtidig sender hun en tak til alle, der hjalp hende: "[...] hvor taknemmelig jeg er for de dejlige mennesker, som hjalp på gaden, indtil politi og de sødeste ambulancefolk ankom og kørte mig til Riget, hvor jeg også blev modtaget på bedste vis. TAK TAK TAK for hver og en af jer. Wauw".

Til Se og Hør fortæller hun, at hun ikke havde cykelhjelm på, og at hun føler sig heldig:

- Jeg er mega taknemmelig for, at der ikke skete mere end det her. Det kunne være gået så freaking galt. Jeg kunne have været en del af højresvingsulykkesstatistikken, men jeg var en af dem, der slap med livet i behold, siger en tydeligt rystet, men lettet Szhirley.