Dansk luksushotel i kæmpe nedtur: Taber millioner efter tabt sag

Luksushotellet D'Angleterre i København har fremlagt et blodrødt regnskab med et underskud på næsten 100 millioner kroner. (Foto: Foto: Flemming Adelsso/Ritzau Scanpix )

Luksushotellet D'Angleterre i København har fremlagt et blodrødt regnskab med et underskud på næsten 100 millioner kroner.

Det fine og luksuriøse hotel, D’Angleterre, der ligger ved Kongens Nytorv i hjertet af København har fremlagt et regnskab, der viser blodrøde tal.

Det skriver Finans.dk

Hotellet, der dagligt bliver besøgt af velhavende gæster fra ind- og udland, har efter en tabt sag mod byggekoncernen Pihl & Søn måttet indkassere et underskud på næsten 100 millioner kroner.

Året forinden tjente hotellet over en 250.000 millioner kroner. Det dårlige regnskab skyldes hovedsageligt nederlaget i retten.

I voldgiftssagen mod Pihl & Søn blev Hotel D’angleterre pålagt at betale i alt 225 millioner kroner. Byggekoncernen, der havde stået for en renovering af luksushotellet, havde sendt en ekstraregning på hele 198 millioner kroner til hotellet, der nægtede at betale.