Brøndby-træner afviser krise efter Sønderjyske-nederlag

Sport
Superligakamp mellem Brøndby-SønderjyskE (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Ifølge træner Alexander Zorniger er Brøndby ikke i krise efter søndagens 2-4 nederlag til Sønderjyske.

Én sejr i seks kampe er det blevet til for Brøndby, efter at holdet søndag eftermiddag atter skuffede på hjemmebane ved at tabe 2-4 til Sønderjyske, der før kampen var det dårligste udehold i Superligaen i denne sæson.

Dermed har Brøndby kun vundet over Vendsyssel i Superligaen inden for den seneste måned.

Fjerner man den sejr, skal man helt tilbage til 5. august for at finde en Brøndby-triumf.

Resultaterne mangler, men holdet er aktuelt på tredjepladsen i Superligaen. Alligevel afviser træner Alexander Zorniger, at holdet er i krise.

- Det er ikke en krise. Det er bare en proces, som vi er i lige nu. Vi kan ikke ignorere de ting, der sker lige nu. Så vi skal stabilisere alt på banen, rundt om holdet og klubben. Herefter kan vi tage det næste skridt.

- Vi prøver at finde en ny komplet struktur i holdet. Det har vi kvaliteten til, siger Alexander Zorniger.

Det er særligt den defensive del af spillet, der ikke fungerer for Brøndby. Holdet har indkasseret 15 mål i de seneste seks kampe, herunder ti mål i de sidste tre.

Det frustrerer også forsvarsspilleren Benedikt Röcker, som igen spillede en dårlig kamp i forsvaret i søndagens nederlag.

- Det føles, som om hver fejl, vi laver, bliver til et mål imod os. Vi skal være kritiske, og så skal vi analysere vores fejl, så vi kan finde vores niveau igen.

- Vi har fået nogle dygtige spillere, men vi har brug for tid. Vi kan ikke bare forvente, at det hele virker i morgen, siger Benedikt Röcker.

Netop defensiven frustrerer Alexander Zorniger, som tager søndagens nederlag på sin kappe.

- Hvis vi ikke finder den rette attitude i det defensive spil, så er det mit ansvar. Vi skal gøre vores defensive arbejde lettere for vores spillere.

- Vores nøglespillere, som de andre skal læne sig op ad, mangler stabilitet i deres præstationer, siger Alexander Zorniger.

Brøndbys næste kamp er AGF på udebane.

/ritzau/