Brødrene Adam og James Price kan pøse 'rigeligt med smør' i gryden uden at tænke på omkostningerne - i hvert fald de økonomiske.
Det gastronomiske makkerpar har igen plus på bundlinjen, skriver Ekstra Bladet, der har nærlæst det nye årsregnskab for Brdr. Prices to restauranter i København.
Det økonomiske plus kommer efter en svær tid, hvor brødrene opdagede svindel inden for egne rækker. Matt Bøttger, der er direktør for Price-restauranterne, fortæller til avisen, at det ramte hårdt, da to ledende ansatte i restauranterne svindlede bag ryggen på de øvrige.
- Det kostede os nok et sted mellem fire og fem millioner kroner, siger Mads Bøttger.
Fra at have givet et underskud på 3,7 millioner i 2013 tjente restauranten i Tivoli, hvor svindlen foregik, i 2014 mere end 800.000 kroner hjem til ejerkredsen, som Adam og James tilhører.
I den anden restaurant, der ligger på Rosenborggade, blev det til et overskud hjem på 330.000 kroner. Året før var det kun på 180.000 kroner.