Der har været gang i den på Christiansborgs gange fredag, hvor politikerne har lukket aftaler på stribe.
Medieforlig, energiforlig, aftale om indfødsret, aftale om ungdomskriminalitet, aftale om akutlægehelikopter og en aftale om spillebonusser er alle kommet i land på denne solrige fredag.
Ifølge politisk kommentator Søs Marie Serup er det ikke så mærkeligt, at politikerne giver den en ekstra skalle lige nu.
- Man har forhandlet om de her ting i meget lang tid. Alle begynder at køre lidt møre. De er trætte, og det er lige op til sommerferien. Derfor giver man den lige det allersidste, siger Søs Marie Serup til Avisen.dk.
- Man skal huske, at en sommerferie er den politiske udgave af Marianergraven (verdens dybeste oceangrav, red.). Det, der sker inden ferien, er glemt efter ferien. Nu går vi også ind i et valgår, så partierne vil helt sikkert bruge penge på at markedsføre de her aftaler efter ferien, siger Søs Marie Serup.
Medieforlig
Det hele startede startede lidt over midnat, da VLAK-regeringen og Dansk Folkeparti blev enige om et nyt medieforlig.
Forliget indeholder en del punkter, men nogle af de mest fremtrædende er beslutningen om besparelser hos DR og afskaffelse af licensen. Desuden skal cirka halvdelen af de ansatte på radiokanalen Radio24syv rykkes fra København til Vestdanmark.
Kulturminister Mette Bock (LA) stod i spidsen for det smalle medieforlig, som ifølge hende vil skabe 'mere balance' i det danske mediebillede. Aftalen går også på at skabe to nye public-service kanaler, fritage digitale medier fra moms og udvide public-service puljen med 101 millioner kroner.
LÆS MERE HER: Millionaftale i nat: DR-licens får dødsstødet
Energiforlig
I Finansministeriet har finansminister Kristian Jensen (V) ledet forhandlingerne, hvor alle Folketingets ni partier nu er blevet enige om et klimaforlig.
Her skal der blandt andet etableres tre havvindmølleparker frem mod 2030. Det sker som et led i en ambition om at gøre Danmark uafhængig af fossile brændstoffer.
I 2030 skal 100 procent af danskernes elforbrug dækkes af grøn energi. 55 procent af det samlede energiforbrug skal også dækkes af grøn energi.
Du kan læse mere om energiforliget her
Ungdomskriminalitet
Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har også været i arbejdstøjet. Sammen med Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet har regeringen besluttet at oprette et ungdomskriminalitetsnævn for sager med børn mellem 10 og 17 år.
Den kriminelle lavalder er fortsat 15 år, selvom blå blok havde planer om at sænke den til 12 år. Justitsministeren slår derfor fast, at der skal sættes hårdere ind overfor de 10-15 årige, der begår kriminalitet.
Nævnet får mulighed for at anbringe børn og unge på lukkede institutioner. Nævnet vil bestå af en dommer og repræsentanter fra kommunen.
Aftale om spillebonus
Regeringen, Dansk Folkeparti, SF, Socialdemokratiet og De Radikale har også lavet en aftale om at lægge et loft på 1.000 kroner på bonus-beløb hos spillefirmaer.
Ifølge skatteminister Karsten Lauritzen (V) skal aftalen være med til at sikre, at færre udvikler spillegæld.
Indfødsretsaftale
Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg (V) har strammet reglerne for at blive dansk statsborger.
Tre måneders fængsel for vold vil fremover udelukke folk fra at få dansk statsborgerskab på livstid.
Regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet har stået bag aftalen. Den stiller også krav til større tilknytning til arbejdsmarkedet, hvis man vil have statsborgerskab.
Dagpenge vil fremover forhindre statsborgerskab, ligesom straffe for bandekriminalitet og enhver ubetinget straf på over et års fængsel, også udelukker personer fra dansk statsborgerskab.
Akuthelikoptere
Regeringen og Dansk Folkeparti har også sendt en helikopter mod Jammerbugt Kommune i Nordjylland. Det er Danmarks fjerde akuthelikopter, der er på vej mod det nordjyske,
Helikopteren skal have base i Aalborg og dække Saltum-området.
Målet er at nedbringe responstiden på lægehjælp i Nordjylland.
Den nye helikopter ventes i drift fra 1. januar 2019.