Nyt datingværktøj garanterer soulmate

Foto: Carsten Snejbjerg / POLFOTO

Nu bliver det snart muligt at finde frem til sin soulmate via et forskningsbaseret datingværktøj.

Tænk, hvis du kunne finde din sjæleven ved bare at svare på en række spørgsmål og overlade resten til en datingside på internettet?

Den situation kan snart blive til virkelighed, for til marts lancerer datingsiden Q500.dk et matchværktøj, der er den første forskningsbaserede personlighedstest i datingverdenen.

Værktøjet er et resultat af otte nordiske forskeres studier gennem to år af de seneste 30-50 års anerkendte forskning i psykologi, adfærd, sex og relationer, skriver Fpn.dk.

I praksis kommer datingsiden til at fungere sådan, at man svarer på 250 dybdegående spørgsmål - den såkaldte relationstest - der modsat andre datingsider kommer ud over personligheden.

"Vi ønsker at tilbyde brugeren et testværktøj, som går ind til kernen af, hvad der kendetegner ham eller hende som person, og fastslår hvilke ting, der skal være opfyldt hos en potentiel partner, for at forholdet har den største chance på længere sigt," siger Q500's danske redaktør Tina R. Kilburn.

Det koster ikke noget at tage relationstesten.

"Det koster heller ikke noget via vores matchværktøj at finde frem til ens mest oplagte match. Først når du kommer til det punkt, hvor du vil kontakte en anden profil, koster det betaling," fortæller Tina R. Kilburn.

Og så er der oven i købet kærligshedgaranti på medlemsskabet. Så hvis vidunderværktøjet, der skal hjælpe Amor med at skyde kærlighedspilene i den rette, skulle svigte, så får du seks måneders gratis medlemsskab af Q500.dk oven i hatten.