25-årig dansker er stukket ned med kniv i Thailand

En ung dansk mand blev stukket i både brystet og armen, da to russere angiveligt overfaldt ham i byen Pattaya.

En 25-årig dansk turist er natten til fredag blevet stukket ned af to russiske mænd i Thailand. Det oplyser Udenrigsministeriet til Ritzau.

- Borgerservice kan bekræfte, at en dansker er blevet hospitalsindlagt efter et knivoverfald i Pattaya. Pårørende er blevet underrettet af offeret selv, lyder det fra Udenrigsministeriets Borgerservice.

Knivoverfaldet skete foran et populært hotel i kystbyen Pattaya, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er danskeren hårdt såret af stik i højre side af brystkassen og den venstre arm. Han er dog ved bevidsthed og kan allerede stå oprejst.

- Jeg er begyndt at gå lidt omkring, siger den unge mand til avisen.

Overfaldet blev ifølge thailandske medier set af flere forbipasserende, men ingen af dem kan give en forklaring på, hvorfor det skete.

Ifølge offeret selv blev han stukket, fordi han ikke ville give sine penge til to russiske turister. Det udviklede sig voldsomt.

- Og så syntes de åbenbart, de skulle stikke mig ned, siger han til Ekstra Bladet fra Pattaya Memorial Hospital.

Den 25-årige er alene på ferie i Thailand.

- Konsulatet i Pattaya er i kontakt med offeret med henblik på at yde konsulær bistand, men vi kan ikke sige mere, fordi det er en personsag, oplyser Borgerservice.

Danskeren mistede på et tidspunkt bevidstheden på grund af et massivt blodtab. Hans tilstand er dog stabil.

/ritzau/