Mand går amok: Brager ind i mur med brandbil
Arkivfoto. Foto: Jan Jørgensen / Ritzau Scanpix
Den 26-årige mand er nu sigtet for indbrud, tyveri, spritkørsel og hærværk.

En 26-årig mand fra Aabenraa har muligvis spillet lidt for meget ’Grand Theft Auto’ – et computerspil, hvor det hovedsageligt gælder om at stjæle biler, skraldevogne og andre køretøjer, som man så skal bruge til at stikke af fra ordensmagten i en amerikansk storby.

Den unge mand var ikke i Los Angeles eller San Andreas, men derimod i Grindsted, da han natten til fredag fik øje på en brandbil ved byens brandstation.

Han stjal den røde brandbil, men som kendere af ’Grand Theft Auto’ helt sikkert ved, så er sådan et stort køretøj svært at manøvrere rundt med, og den 26-årige nåede ikke ret langt væk fra brandstationen i Vestergade, før han bragede ind i en mur.

Vejle Amts Folkeblad skriver, at en håndværker ved syv-tiden ringede til politiet for at fortælle, at han kunne se brandbilen. Den var smadret ind i en mur ved byens gamle Fakta-butik.

Men historien slutter ikke her. For et par timer tidligere blev politiet kaldt ud til et andet område i Grindsted, hvor en ung mand kastede rundt med havemøbler og cykler på flere af de parkerede biler på Vestre Boulevard.

Han havde blod i hovedet, kun én sko på og var oppe at køre, men det lykkedes for betjentene at anholde en ung mand, der måtte en tur i detentionen for at køle af.

I ’Grand Theft Auto’ bliver du hurtigt løsladt, hvis du bliver fanget af spillets animerede betjente, og sådan var det nok også fredag morgen i Grindsted.

I hvert fald tyder flere tinge ting på, at der er tale om én og samme person, der skabte kaos i den jyske by med de cirka 10.000 indbyggere.

Ved brandstationen fandt betjente den sko, som den 26-årige mand manglede. 

Han må nu forholde sig til række af sigtelser – det drejer sig blandt andet om indbrud, tyveri, spritkørsel og hærværk, og de forsvinder ikke af sig selv, som når man slukker for Xbox’en.

 

via Listen To News