Frække løfter fik sexlystne mænd til at rykke ud: Nu er 61-årig dømt i sagen

Krimi
En 61-årig mand er dømt for at krænke blufærdigheden hos en person, der har fået flere besøg af sexlystne mænd. Arkiv- og modelfoto. (Foto: Foto: Ritzau Scanpix / arkiv)

En 61-årig mand fra Maribo-egnen er blevet dømt 40 dages betinget fængsel. Han har udgivet sig for at være en anden person på nettet, hvor han lokkede mænd ud til en intetanede beboer.

En 61-årig mand fra Lolland er ved Retten i Nykøbing på Falster blevet dømt for at krænke blufærdigheden hos en person, der har måtte finde sig i at få besøg af en række af sexlystne mænd.

Folketidende skriver, at manden fra Maribo-egnen har lokket andre mænd til en adresse, der ikke var hans egen, med løfter om sex.

I 21 tilfælde har han udgivet sig for at være en anden på en hjemmeside, hvor han lokkede mænd ud til den andens persons adresse med løfter om sex.

I anklageskriftet står der, at "ikke under fem" mænd mødte op ude på adressen, hvor den intetanede beboer blev krænket af gæsternes liderlige forventninger.

Den 61-årige erkendte i retten, at han på den måde har begået blufærdighedskrænkelse.

Han er nu dømt 40 dages betinget fængsel - det sker på betingelse om samfundstjeneste, skriver Folketidende, der oplyser, at manden fik konfiskeret den iPad, han har brugt til at skrive sine lumre beskeder med falske løfter om sex.

Nyheder

Vanvittigt:

Padlede ud

over vandfald