Zorniger vil angribe sig til sejr i Parken

Sport
Alexander Zorniger har stor tro på, at Brøndby kan hente en sejr over FC København på udebane. (Foto: Foto: Anders Kjærbye/Scanpix)

Alexander Zorniger vil sende et aggressivt og offensivt Brøndby-hold på banen i Parken søndag.

Søndag brager FC København og Brøndby sammen i Alka Superligaen til sæsonens andet københavnske lokalbrag.

Brøndby vandt 1-0 på hjemmebane i det første møde, mens FCK denne gang lægger græs til opgøret.

De seneste mange sæsoner har FCK haft overtaget i opgørene, men søndag går Brøndby ind til kampen som ubesejret i otte ligakampe på stribe i sæsonen og med et forspring på otte point til FCK.

Alexander Zornigers Brøndby-mandskab har haft god succes med den aggressive og offensive spillestil, og selv om det søndag gælder landets måske sværeste udebane, vil han ikke ændre noget.

- Vi går ind til kampen, som vi altid går ind til en kamp; vi kigger kun på os selv. Vi er et hold, der ønsker at spille offensivt, og det kommer vi også til i morgen (søndag, red.), siger den tyske cheftræner.

- Vi vil vinde duellerne og generobre boldene så aggressivt som muligt og så højt på banen som muligt.

- Vi er inde i en god stime på otte kampe uden nederlag i Alka Superligaen, og den stime agter vi ikke at ødelægge i morgen ved at ændre vores måde at spille på, blot fordi vi spiller i Telia Parken.

Og i forhold til tidligere sæsoner kan Brøndby gå mere roligt ind til mødet, mener cheftræneren.

- I mange sæsoner har disse derbyopgør mod FC København handlet om, at vi ikke skulle tabe point og miste dem af syne i tabellen. Det pres har vi ikke på os, da vi er otte point foran dem, forklarer Zorniger.

Med en sejr vil Brøndby igen indtage førstepladsen i ligaen, efter at FC Midtjylland med fredagens sejr over Helsingør overhalede holdet fra Vestegnen.

FCK ligger inden kampen nummer fem med 22 point.

/ritzau/