Skuespillerinde imponerede i Vild med dans-debut

Underholdning
Vild med Dans pressemøde (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Nerverne sad uden på de pailletbesatte kjoler, da "Vild med dans" havde premiere fredag aften.

Alle par var fredet, da de 12 nydansere og deres professionelle partnere fredag aften gik på gulvet i det første Vild med dans-program i sæsonen.

Sidste år var reglerne ellers lavet om, således at tv-værten Christian Bækgaard måtte forlade showet allerede efter sin første svingom. Men i år har TV2 besluttet, at deltagerne igen skal have chancen for at gå på gulvet to gange, før hammeren falder.

Årets 12 kendisser, der skal dyste om trofæet i år, tæller blandt andet skuespilleren Esben Dalgaard, tv-værten Adam Duvå Hall, rapperen Lucy Love og den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen.

Selv om der ikke var nogen, der måtte sige farvel i debutprogrammet, var der dog en snert af alvor i festen. Dommerne Jens Werner, Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe og Britt Bendixen skulle nemlig uddele point.

Her kunne skuespillerinden Molly Egelind, der er datter af Søs Egelind, og hendes partner, Mads Vad, lægge sig i spidsen af feltet med 20 point.

Den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen og hans makker, Sofie Kruuse, skal klemme dansebalderne sammen, før der næste fredag skal smides et par ud. De fik således kun 6 point af dommerne.

Seernes stemmer blev ikke afsløret.

Først på fredag bliver de to første programmers dommerpoint og seerstemmer lagt sammen, og parret med mindst opbakning ryger ud.

Det er 15. gang, "Vild med dans" løber over skærmen.

/ritzau/

Af Eva Maria Brandi/ritzau/