Se video: Kongelige bryder sammen i grineflip

Underholdning
80'er-fænomenet svedbånd fik de kongelige til at knække sammen af grin. (Foto: Foto: Scott Heppell/AP)

Storbritanniens prins William, hertuginde Kate og prins Harry kunne ikke holde masken under optagelserne til en velgørenhedsvideo.

Normalt er de kongelige kendt for at holde på etiketten, men under indspilningerne til en velgørenhedsvideo knækkede de sammen af grin.

Britiske prins William, hertuginde Kate og prins Harry støtter op om kampagnen "Let's Get Our #HeadsTogether", som handler om at nedbryde stigmatiseringen af psykiske problemer, men til sidst i optagelserne er det svært for den royale trio at bevare koncentrationen.

De kongelige har nemlig en prangende turkis version af 80'er-fænomenet svedbånd rundt om hovedet imens.

Den 33-årige tronarving, hans 34-årige hustru og 31-årige lillebror prøver virkelig at opfordre hinanden til at smække deres seriøse ansigter på, men det gør kun situationen værre eller - skulle man sige - sjovere.

Folkene bag kameraet begynder nemlig at grine over de kongeliges forsøg på at holde etiketten, og det får de royale til at knække sammen af grin til sidst.

Da prins William endelig får tørret sit grin af og siger, at "nu er det alvor", begynder hertuginde Kate at smile, hvorefter kameraholdet begynder at grine, hvilket smitter af på hertuginden, prins Harry og til sidst også på prins William selv.

Videoen er filmet i haverne tilhørende Kensington Palace i hjertet af den engelske hovedstad, London, og skal opfordre folk til at løbe for at nedbryde tabuet om psykiske sygdomme samt løfte den generelle mentale sundhedstilstand.

Se den sjove video her.

/ritzau/FOKUS