Morten Messerschmidt overrasker: Flytter i kollektiv

37-årige Morten Messerschmidt og 60-årige Dot Wesman har været kærester i to omgange. (Foto: Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix (arkiv))

Morten Messerschmidt og Dot Wesman har købt en større villa i Charlottenlund.

Politikeren Morten Messerschmidt (DF) og sangerinden Dot Wesman har sammen købt en større villa i Charlottenlund.

Her har de etableret et familiekollektiv, fortæller Morten Messerschmidt i til BT.

I huset bor også Dot Wesmans hjerneskadede datter, Johanne, og Dot Wesmans mor.

- Johanne bor hos os, mens hun genoptræner efter sin ulykke, og Dots mor, fru Matzen, bor på første sal. Så det er tre generationer under samme tag. Vi er jo i en særlig situation på grund af Johanne. Men ellers må jeg sige, at det under jeg også andre mennesker at prøve, siger Morten Messerschmidt.

37-årige Morten Messerschmidt og 60-årige Dot Wesman har været kærester i to omgange. Først fra 2007 til 2015 og så igen fra 2016, og parret har længe leget med idéen om at bo flere sammen, fortæller Morten Messerschmidt:

- Og så passede det med, at vi gerne ville have Johanne tæt på, og at Dots mor gerne ville flytte til noget mindre. Hvis jeg kommer i Folketinget, kunne jeg godt tænke mig at tage det med som en idé: At skabe nogle bedre rammer for at flere generationer kan bo sammen. Der er mange fordele ved det.

I det hele taget sker der meget i parrets liv. Morten Messerschmidt er medlem af Europa-Parlamentet og stiller op ved det kommende Folketingsvalg, mens Dot Wesman slås med at holde liv i Bakkens Hvile, som hun har ejet i mange år.