Linse er dronningen af reality: Nu er hun tilbage

Film og TV
Linse med sin bedste veninden, Ditte, datteren Geggo og svigersønnen, Cengiz (Foto: TV3)

Linse Kessler er omdrejningspunktet i det iscenesatte reality-program, der i aften vender tilbage med sæson 17, hvor datteren Geggo og svigersønnen Cengiz forsøger at blive forældre for anden gang.

Rigtig mange elsker den skøre og sjove ”Familien fra Bryggen”.

I aften er der igen premiere på reality-programmet, der ofte deler vandene hjemme i stuerne, men med sin 17. sæson også skriver sig ind blandt genrens mastodonter.

- Jeg har ved Gud aldrig set så grim og så dum ud, griner Linse Kessler i aftenens afsnit, da hun er hoppet med på sin datter Geggos og barnebarnet Albas ide om en make-over, der ender med en meget lilla hårpragt til mormor.

Ellers følger vi blandt andet, hvordan Linse faktisk forlader Bryggen til fordel for en lækker italiensk inspireret villa med stor have i Dragør.

Prisen var i øvrigt 3.525.000 kroner for de 154 kvadratmeter.

Vi kommer med på ”minde”-tur for Linses afdøde mor Mopper, og følger ikke mindst datter og svigersøns bestræbelser på at blive forældre for anden gang.

Helt skønt er det, når de kommende forældre spørger lille Alba om hun vil have en lillesøster eller -bror?

Til Geggo svarer hun lillesøster. Til far Cengiz svarer den kloge pige lillebror.

Alba har nemlig allerede luret farmands helt store ønske om en søn, så han kan give sit efternavn videre.

Kæmpe fan-skare

Med sæson 17 af reality-programmet er Linse Kessler ikke kun dronningen af Bryggen, men også hele genrens hovedperson netop nu.

Nogle ryster lidt på hovedet af den iscenesatte virkelighed i ”Familien fra Bryggen”, men Linses fanskare er stor. Hos både ældre og yngre seere.

På det sociale medie instagram, hvor både Linse, Geggo og Cengiz flittigt deler deres liv, er Linse meget tæt på 500.000 følgere.

Tv-stjernen hedder også Lenina og blev født den 31. marts 1966 i København. Hun er storesøster til eks-bokseren Mikkel Kessler.

Fra 2008 havde Linse stripklubben Copenhagen Redlight i Nyhavn, og blev langsomt en del af det kulørte mediebillede. I 2011 kom første sæson så af ”Familien fra Bryggen”.

– Vi er ikke helt normale, sagde Mikkel Kessler dengang.

I dag er den noget anderledes familie en tv-succes og blandt TV3s allermest sete programmer.

”Robinson Ekspeditionen” blev født i Danmark allerede i 1998, og betragtes stadig som førerhunden blandt reality. 21 sæsoner er det foreløbig blevet til, og optagelserne til en ny sættes i gang, så snart coronaen giver lov.