Kendt fra dansk tv-program: Jeg er psykopat

Sundhed
Hannah Melissa Ginic skal opereres for vand i hovedet. (Foto: Foto: SBS (arkiv))

Hannah Melissa Ginic fra tv-programmet "De unge mødre" ved nu, hvad der er galt med hende, og at hun har fået mod til at søge hjælp.

Hannah Melissa Ginic fra tv-programmet "De unge mødre" er psykopat. Det fortæller hun ifølge Se og Hør i et opslag på Facebook.

I opslaget skriver hun, at der er kommet svar på hendes udredning, og hun dermed har fået svar på, hvad der er galt med hende:

"Jeg lider af dyssocial personlighedsstruktur (psykopati) og narcissistisk personlighedsforstyrrelse", skriver hun og tilføjer, at det er "enormt skræmmende", men at en "kæmpe byrde" er blevet lettet fra hendes skuldre:

"Det er nemmere for mig nu at forstå, hvorfor jeg sommetider handler, tænker og føler, som jeg gør".

I "De unge mødre" har seerne kunnet følge hendes op- og nedture, og for to år siden fik hun ifølge Se og Hør en fængselsdom for vold.

Hun skriver, at hun nu har fået mod til at søge hjælp til sit 14 år lange misbrug, "min årelange depression og de øvrige diagnoser".

Hun fortæller desuden, at hun skal opereres i hovedet, og at hun lider af "sygdommen hydrocephalus (vand i hovedet) og tidligere af impressiones digitatae. Mit kranie var vokset for tidligt sammen".

I et svar til en af kommentarerne til opslaget, uddyber Hannah Melissa sin diagnose: "Min hoveddiagnose psykopat bunder i de svigt jeg har haft, såsom at blive efterladt, misbrugt, tvangsfjernet, slået, glemt af min mor osv., osv. Det har desværre resulteret i, at jeg sætter mig selv først, og når jeg handler, så tænker jeg ikke over konsekvenserne. Men jeg ber' til, at jeg kan få den hjælp, jeg har brug for nu!".

Hun glæder sig desuden over, at hun har "4 vidunderlige hjemmeboende børn" og en kæreste, der støtter hende.