Kandis-Johnny vil ha' Puk Elgaard med på hitlisterne

Underholdning
Hvis du pludselig ser tv-værten Puk Elgaard på scenen sammen med Johnny Hansen og Kandis, så skal du ikke undre dig. De har nemlig forsøgt sig som sangskriverpar. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

I ‘Go’ morgen Danmark’ erklærede Puk Elgaard, at hun er stor fan af dansktop-sange.

Da Johnny "Kandis" Hansen søndag var i studiet hos Puk Elgaard i ‘Go’ morgen Danmark’ på TV 2 havde han ikke bare sin guitar med sig, han havde også en direkte invitation til Puk Elgaard om, at de sammen skulle skrive en sang til dansk-toppen.

Johnny Hansen vil nemlig rigtig gerne have dansktop tilbage på hitlisterne. Og han ved, hvad han taler om, som hovedmand og drivkraft i dansebandet Kandis.

Kandis har eksisteret siden 1989 og har siden 1990 stort set udgivet et album om året. Bandet har spillet landet tyndt i flere omgange og solgt over 1,5 millioner albums.

Ifølge Johnny Hansens opskrift på den rette sang til et hit på dansktoppen, skal sangen indeholde en eller flere af disse elementer: Sangen må meget gerne være "glad i låget", den kan godt handle om at miste og så skal man kunne synge med på den.

Det forklarer han Puk Elgaard, som var med på idéen - også selv om hun ikke tidligere har skrevet meget andet end lejlighedssange.

- Jeg elsker dansktop-sange, jeg er kæmpe fan af danskktop, erklærede Puk Elgaard.

Om det lykkes for Johnny Hansen helt at få Puk Elgaard som medskribent på en ny sang er ikke sikkert. Men grunden blev lagt i studiet.

Du kan se klippet her.

Johnny Hansen forklarer Puk Elgaard, at han er ærgerlig over, at radio og tv i mindre grad end tidligere spiller og viser dansktop-musik.

De folkelige hymner har nemlig en berettigelse, påpeger han:

- Sangene skal ikke være avancerede og med et politisk budskab. Når vi spiller, så skal folk glemme hverdagen i fem timer. De skal hygge sig, siger Johnny Hansen i ‘Go’ morgen Danmark’.